Ménesi Pszichoterápiás Rendelő :: Pszichológus Budapest

Pozitív Önismereti Csoport – Örömöt a hétköznapokba!

pozitiv_onismereti_csoportÖrömöt a hétköznapokba!

Pozitív Önismereti Csoport indul 2017 októberében

Csatlakozz októberben induló új önismereti csoportunkhoz! Hetente találkozunk, hogy közösen foglalkozzunk képességeink fejlesztésével, a pozitív szemlélet erősítésével, hogy több örömöt vigyünk a mindenapokba!

 

JELENTKEZZ vagy érdeklődj
a +3670 9425 301-es telefonszámon,
a tamas.halmai@gmail.com emailcímen, vagy

a http://budapestpszichologus.hu/ weboldalon!

 

Csoportos találkozásainkon személyes erősségeit, készségeit tárhatja fel – ezekre alapozzuk a közös munkát.

A pozitív pszichológia elméletét követve a hétköznapok során megélt pozitív élményeinkből indulunk ki. A témák közé természetesen a múltbeli, egyéni és családi nehézségek is bekerülhetnek. Erősségeit számba véve segítünk kijelölni azokat a területeket, amelyeken fejlődni szeretne. Így a rögzült megoldások, a rossz körök helyett új, egyéniségéhez inkább illő célokat tűzhetünk ki.

Hetente találkozunk a csoportban, ahol elfogadó légkörben, beszélgetéseken és játékokon keresztül új megvilágításba helyezhetjük a számunkara fontos kérdéseket. Gyakorlataink abban segítenek, hogy a hétköznapokban nagyobb figyelmet fordítsunk a pozitív élményekre, az élvezetre, a hálára. Egymást segítve, közösen dolgozunk az egyéni terveken, célokon – hogy a jövőbe több örömöt vigyünk!

Jelentkezés a csoportba:

 
Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

Adatvédelem *

 Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam, az abban foglalt tájékoztatást megértettem, elfogadom és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Híd 2004 Kft. mint adatkezelő a megadott adataimat a velem történő kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás, valamint azonosításom céljából kezelje. Adatkezelési Tájékoztató megtekintése.