Ménesi Pszichoterápiás Rendelő :: Pszichológus Budapest

Babusa Péter

Babusa Péter vagyok, klinikai szakpszichológus

2005-ben szereztem pszichológus alapdiplomámat, majd 2014-ben klinikai felnőtt szakpszichológus diplomámat. A jelenben a Csoportanalitikus Kiképző Társaság képzését végzem, csoportvezető jelölt vagyok.

10 évig dolgoztam a Veszprémi Drogambulancián, majd a Drog Stop Egyesület szakmai vezetője voltam. A függőségi problémák mellett szorongásos tünetekkel, kapcsolati és életvezetési nehézségekkel lehet hozzám fordulni. Aki úgy érzi, hogy újra és újra hasonló helyzetekbe kerül, elakadást tapasztal vagy eszköztelennek érzi magát az élete valamely területén, annak érdemes segítséget kérnie. A terápiás térben rálátást nyerhetünk a működésünkre, és az érzelmi világunk átélhetővé, elfogadhatóvá válik. Ebben a speciális kapcsolati helyzetben új megvilágításba kerülhetnek a nehézségek, ami elindíthatja az egyént a feldolgozás, a megértés útján, és ez elősegítheti a saját magunkkal való viszony változását.
Munkámat dinamikus szemléletben végzem, egyéni és csoportos ülések keretében.

 

Csoportanalitikus kiscsoport indul felnőttek számára.

A csoportanalízis segítséget nyújt abban, hogy a résztvevők rálátást nyerjenek az ok-okozati összefüggésekre az életük különböző területein és önmaguk mélyebb megértésében. A csoportos önismereti munka segít a szorongások, a kapcsolati nehézségek kezelésében, illetve a csoporttagok saját érzéseinek és szükségleteinek kifejezésében.
A csoportmunka hosszú elköteleződést kíván, így azok jelentkezését várom, akik hosszútávon vállalni tudják a részvételt.
A csoport heti szinten másfél órában zajlik 5-8 fő és egy csoportvezető részvételével. A csoportba a csoportvezetővel történő első interjút követően lehet bekerülni.

A csoportot Babusa Péter klinikai szakpszichológus, csoportanalitikus csoportvezető jelölt vezeti.
A csoport a járványügyi előírások betartásával személyes formában indul.
A csoport helyszíne: Ménesi Pszichoterápiás Rendelő
1122 Budapest, Székács u. 28.
A csoport tervezett indulása 2022. május 1. Heti rendszerességgel, keddenként 18:15-19:45-ig.
Első interjú díja: 14000 Ft
Részvételi díj: 4000Ft/45 perc, azaz 8000Ft/alkalom.
A csoport vezetése szupervízió mellett történik.
A csoportba való jelentkezés január 1-jétől folyamatos.