Ménesi Pszichoterápiás Rendelő :: Pszichológus Budapest

Rólunk

A Ménesi Pszichoterápiás Rendelőben különféle klinikai területről jövő szakemberek dolgoznak együtt, pszichológusok, pszichiáterek és egyéb szakorvosok.
Pszichoterápiás gondolkodásunk egységesen pszichoanalitikus szemléletű, ugyanakkor minden terapeuta a saját személyiségének, speciális képződésének megfelelő módon dolgozik.

Composition_Flowers_Clean_morningKözös bennünk, hogy mindannyian hiszünk a test és lélek szoros kölcsönhatásában, elválaszthatatlan összefüggéseiben. A lelki tényezők sokszor kiválthatnak kellemetlen, fájdalmas vagy súlyos testi betegségeket. A pszichoterápia egy olyan eszköz, amely segítségével a testi tünetek mögött rejlő lelki tartalmak feltárhatók és gyógyíthatók.

Budapesti rendelőnkben több féle módszerben képződött szakemberek dolgoznak, pszichoanalitikusok, csoportvezetők. Csoportos és egyéni formában egyaránt dolgozunk. Szakmai közösségünkben mindenki rendelkezik megfelelő klinikai szakképesítéssel és több éves gyakorlati tapasztalattal. Terápiás szemléletünknek megfelelően nem diagnosztikus kategóriákba szorított betegségeket kezelünk, hanem a gyógyító folyamatban figyelmet kap az ember egésze.

Mindenki a maga személyes kapcsolataival, problémáinak sokrétűségével együtt érkezik, s mi ennek tiszteletben tartásával fogadjuk a jelentkezőket. Később a hatékony pszichoterápiás munkához is elengedhetetlen a  kölcsönös együttműködés, ezért a kapcsolati munkára nagy hangsúlyt helyezünk.

Galéria:

Tekintse meg rendelőnkről készült képeinket: